ЗУСТРІЧ З ВОЇНАМИ ЗСУ

         9 листопада був для працівників та вихованців Вижницького закладу дошкільної освіти №1 незвичайним, насиченим, яскравим, повним приємних сюрпризів.

          Працівники нашого садочка Кушнір Анатолій Ілліч та Завалій Вадим Анатолійович проходять військову службу у лавах Збройних Сил України. А сьогодні - наші гості. Діти вітали наших відважних захисників оплесками та щирими словами подяки.

             Дякували за те, що вони, забуваючи про страх, біль і небезпеку, стали до боротьби з жорстоким ворогом. Наші дорогі герої усвідомлюють, що можуть загинути будь-якої миті, але щоразу, підіймаючись до бою, захищають свій дім, родину, Батьківщину.

              Ми, дорослі, зобов'язані посіяти в маленьких дитячих серцях зерно любові до Батьківщини та рідного краю, навчити діток шанувати і берегти духовну спадщину свого народу, маємо подбати про якісне виховання нового покоління громадян України, нашого майбутнього!

           На прощання, дошкільнята подарували героям малюнки, аплікації, пам'ятні сувеніри. Повертайтеся з перемогою наші дорогі захисники!!!!!! 













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу