"ЩАСЛИВА ЛАПА"  - 

ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ В СТАРШИХ ГРУПАХ

      Домашні улюбленці — це, по суті, повноцінні члени сім’ї, відповідальність за яких не може нести дитина. Натомість знайомитися зі світом тварин можна за допомогою книжок, фільмів і мультфільмів,  також різноманітних освітніх відео а в садочку проводяться Заняття доброти. Чим більше дитина знатиме про тварин та їхні особливості, тим дбайливішим буде її ставлення. А читаючи разом із дитиною художні книжки про звірят, можна знайти чимало спільного між людиною та твариною. 








        З 01.03.2023 року по 07.03.2023 року З метою покращення психологічного стану у дітей в час війни, зняття емоційної напруги, виховання гуманного ставлення до тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» БО «БФ «Щаслива лапа»  01.03.2023 року по 07.03.2023 року педагоги та вихованці нашого дошкільного закладу  долучились до проведення «II Міжнародного заняття доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Захід був присвячений саме собакам та котам.

        У Вижницькому закладі дошкільної освіти №1 з старшими дошкільниками було проведено ряд заходів присвячених вихованню у дітей гуманному та відповідальному ставленню до тварин.

         В старшій А групі (вихователь Моржук Марія Михайлівна) діти мали змогу насолодитися переглядом лялькової вистави "Котик і Півник". В старшій Б групі Заняття доброти на тему "Мій вірний друг" провела Гожда Василина Іванівна. Вихователь старшої В групи Товтенюк Надія Георгіївна, під час заняття "Котики пухнастики," нагадала дітям про правила догляду за домашніми тваринами і запропонувала розмалювати портрети домашніх улюбленців.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу