МИСТЕЦЬКА ОНЛАЙН-АКЦІЯ " З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ"

        Проблема патріотичного виховання давня, як світ. Вона завжди займала одне із провідних місць у вітчизняній педагогічній та філософській думці. Зараз на дворі 21 століття, а тема залишається актуальною. Сьогодні країна приймає нові виклики. І знову слова «патріотизм», «патріот» набувають своєї вже нової значності.

          Патріотизм, національна честь, любов до свого народу, свого міста, села, до рідного слова, до рідної пісні, природи, історії – ось зерна, які ми повинні сіяти в душах дітей, і родині, і в дитячому садку. Хай кожен народ живе на своїй землі, творить в міру своїх сил свою культуру, розмножується і діє на благо всього людства в братській співдружності.

        Патріотичне виховання дошкільників – це невіддільна складова усього навчального – виховного процесу в дитячому садку.

       З 15.02.2023 року по 24.02.2023 року вихованці нашого ЗДО з задоволенням прийняли участь у мистецькій онлайн-акції «З Україною в серці». Вихователі кожної вікової групи організували різні види художньо-продуктивної, у ході яких, вихователі разом з дітьми виконали творчі роботи з використанням паперу, солоного тіста, фарб, конструкторів, природних і покидькових матеріалів. Теми роботи: 

ІІ молодша А група – «Маленькі кораблики великої надії» ( ори гамі, аплікація), «Герб України» (солоне тісто, пшоно, фарби), 









 середня А – «Зігріємо захисників теплими рукавичками» (папір, фарби), 









середня Б – «Голуби миру» (папір, серветки, фарби), «Дорога до Перемоги» (пшоно, манка, губки для миття посуду, папір), 












старша А -  «Сонце України» (макарони, фарби, аплікація, ори гамі), 














старша Б – «Оберіг для захисника» (стрічки), «Портрет воїна» (олівці), 













старша В – «Український віночок» (фарби, мушлі),  «Гаряче серце маленького українця» (солоне тісто, фарби).  























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу