А ВЕСНА - ДНЕМ КРАСНА! (ІІ МОЛОДША А ГРУПА)

    Напередодні Міжнародного жіночого свята у ІІ молодшій А групі (вихователі Кисельова Ірина Віталіївна, Матейчук Людмила Миколаївна) відбувся святковий захід "Весняне свято". Діти підготували до свята пісні, вірші, танці та хороводи: "Мамо ріднесенька", "Кращої від рідної", "На мамине свято", "Про бабусю".










        Сюрпризним моментом на святі став прихід казкового персонажа - Весни.  Дівчатка "бджілки" виконали руханку "Бджілка ля-ля", назбирали медок для Весни, а хлопчики "метелики" та "їжачки" пригостили Весну яблучками та подарували квіти.  Ролі бджілок, їжачків, метеликів були використані в сценарії, тому що вони  символізують тепло, пробудження, віщують прихід весни.  

        Дітям дуже сподобалася лялькова вистава "Непослушко", в якій йшлося про пригоди мрійливого зайчика, який в результаті пустощів загубився і не міг знайти маму. Мораль дійства: пустощі і неслухняність до добра не доводять, тому слід слухатись маму і тата.

       На завершення свята Весна подякувала за чудовий настрій, роздала дітям квіти-поробки, які діти виготовили власноруч, щоб вони вдома привітали своїх матусь і бабусь з святом і подарували чудові букети.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу