Регіональний єдиний захід «Безпека. Дорога. Діти». 









 




          За роки незалежності міста і села нашої прекрасної країни розбудувалися і стали кращими. З'явилися нові широкі і красиві магістралі, вулиці, площі, проспекти, а на них збільшилася кількість пішоходів та швидкісних автомобілів. Серед пішоходів, звичайно, є і наші вихованці. Малюків цікавить вулиця і все, що на ній відбувається, і часто захоплений чимось новим маленький пішохід, може потрапити в небезпечні для життя ситуації. Ось чому, вже в дошкільному віці варто вчити дітей орієнтуватися в довколишній місцевості. 

         На виконання листа Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації №01-34/1063  від 09.05.2023 року Вижницький ЗДО №1 долучився до Регіонального єдиного заходу «Безпека. Дорога. Діти». 

     Вихованці садочка малювали малюнки на задану тему, вихователі з ними проводили бесіди, моделювали ситуації, вчили знаходити вірне рішення. Під час веселої години "Мій друг Світлофор" діти розглядали ілюстрації, закріплювали вміння правильно переходити дорогу, закріплювали знання про дорожні знаки і дорожню розмітку, виконували музичні руханки та грали в рухливі ігри. 




     15 травня 2023 року також була організована зустріч з поліцейськими офіцерами громади Юзковим Віталієм Валерійовичем, Шпанюком Михайлом Степановичем та Пікуз Каріною Олегівною, які провели з дітьми практичне заняття поводження на пішохідному переході, бесіду про роботу поліцейських офіцерів, продемонстрували патрульний автомобіль, який слідкує за порядком на дорогах. Діти з задоволенням брали участь у цьому потрібному і корисному заході.    

 #БезпекаДорогаДіти2023.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу